Enviado por: P3Y0_admin
Categoria: Dll-bestanden

Hiervoor kan men gebruik maken van het programma TuneUp Utilities. Dit prgramma kunt u gratis downloaden via internet. Dit programma schoont het register op en elimineert problemen snel en veilig. Tegelijkertijd zorgt de defragmentatie van het register voor optimale toegangssnelheden en versnelt dit het opstarten van het systeem en programma’s. TuneUp Utilities identificeert en verwijdert overbodige bestanden, die automatisch bij het gebruik van Windows ontstaan.

  • Ben je bereid te investeren in een goed programma om je computer echt sneller te maken, dan raden wij je aan om Jv16 PowerTools aan te schaffen.
  • Het installeren en verwijderen van software op uw pc laat resten na in het register, zoals verloren bestanden, opstartprogramma’ s en foute referenties naar drivers.
  • Klik op het Windows logo links onderin je beeldscherm.
  • Je zou versteld staan hoeveel oude software nog in bedrijven draait.

Ga naar de map ‘iTunes’ (standaard in de map ‘Muziek’ op je pc) en sleep de map naar het iTunes-venster. De nummers worden nu weer in de bibliotheek weergegeven. Als het bestand ‘iTunes Library’ zich in deze map bevindt, zijn ook je oorspronkelijke afspeellijsten comppkgsup.dll zichtbaar. Klik op de knop ‘Wijzigen’ en selecteer een nieuwe locatie voor je bestanden.

Start VAIO Care en klik op het pictogram Options in de hoek rechts boven van het venster. Selecteer in het venster dat verschijnt One Click Care en kies wanneer One Click Care moet worden uitgevoerd. Start VAIO Care, klik op My VAIO en vervolgens op Using My VAIO . Selecteer VAIO Control Center Selecteer Keyboard and Mouse . U kunt nu uw touchpad inschakelen, uitschakelen of configureren. U wilt het standaard gedrag van het touchpad wijzigen. Geniet van veiliger en sneller browsen, blokkeer advertenties en versterk uw onlineprivacy.

Wat is een DLL bestand?

Bij het openen van het programma wordt de computer automatisch gecontroleerd op aanwezige sleutels. Klik op een programmanaam om de bijbehorende licentiegegevens te zien. Het gaat hierbij om de informatie bij de regels Product ID en CD Key. Handig is om deze sleutels in één document op te slaan, bijvoorbeeld in een Word-document.

Toch maar een nieuwe computer?

Kluun won met het boek de NS Publieksprijs met en in 2009 ging de verfilming in première. In 2006 verscheen zijn tweede roman, De weduwnaar. Hiervan werden meer dan een half miljoen exemplaren verkocht.

En je moet ook maar net weten wat je waar wel of niet kan verwijderen. Net als met auto’s heeft ook Windows periodiek onderhoud nodig om soepel te kunnen blijven doorwerken. Meer informatie leest u in onze privacyverklaring via de onderstaande link. Navigeer nu na de onderstaande registersleutel of kopieer deze in de adresbalk. Het gedeelte Contact Sony bevat informatie over het model en het serienummer van uw VAIO. U vindt er ook koppelingen naar VAIO Support en oplossingen van onze partners. Bevat tests voor allerlei hardware, zoals de processor, de vaste schijf en het geheugen.

Autor: P3Y0_admin

Deja una respuesta

8 comentarios